Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. +32 - (0)11 255 100

New Born

Fine Art fotostudio · Smart-Pictures in Hasselt

Welkom op mijn website voor newborn babyfotografie. Op een liefdevolle en persoonlijke manier fotografeer ik je pasgeboren baby in mijn studio te Hasselt. Exclusieve accessoires, zachte dekens en de outfit voor je kleine schat worden naar kleur en materiaal passend op elkaar afgestemd. Alle nodige attributen voor de fotosets staan in mijn studio ter beschikking.

De fotoshoot gebeurt in een rustige sfeer en ik neem voldoende tijd, want je baby bepaalt het tempo.
Je hebt tussendoor voldoende tijd om je kind te voeden en te verzorgen en voor jezelf staan drank en koekjes klaar. Zo kan je in alle comfort van deze bijzondere fotoshoot genieten.

Een newborn fotoreportage gebeurt bij voorkeur tussen de 4de en 18de dag na de bevalling. Dan neemt je baby nog de natuurlijke foetushouding aan en kan je kleintje op deze speciale manier gefotografeerd worden.
Daarom is het aan te raden om op tijd een voorlopige afspraak vast te leggen.

Laat je nu betoveren en inspireren door de foto´s in mijn portfolio en misschien zien wij elkaar binnenkort voor een newborn fotoreportage met je eigen baby?

Kerstin Beelen, fotografe

 

Mijn werkwijze

Een newborn fotoreportage is een heel bijzonder fotoshoot. Ik wil ervoor zorgen dat je vooraf alle nodige informatie krijgt zodat je met je pasgeboren baby in een ontspannen sfeer kunt beleven.

Info / Advies

Je krijgt op voorhand alle informatie en handige tips voor de newborn fotoshoot. Wij bespreken graag vooraf de gewenste fotosets en je persoonlijke voorkeur van kleuren en attributen.  
Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Een afspraak maken

Je bent zwanger en wilt een newborn fotoshoot bij mij reserveren? Dan leggen wij eerst een voorlopige afspraak vast.
Deze kan dan – indien nodig – nog verplaatst worden.
Maak je afspraak hier.

Prijsofferte

De fotoreportage heeft een vaste prijs, en is inclusief de bijhorende prestaties (zie prijzen). Bijkomende fotoproducten kunnen als pakket of individueel gekozen worden.
We bespreken graag al je individuele wensen en afwerkingen.
Bekijk onze prijzen.

 

  • 1
  • 2

In samenwerking met


smartpictures
 
smartvideo
beroepsfotografen
vakcolor

 

 

Contact

SMART-PICTURES
Zestien-Bundersstraat 70
3500 Hasselt
België

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+32 - (0)11 255 100
+32 - (0)487 488 501
 

lovely photos logo dunkel


Lovely-photos.be is de exclusieve website voor newborn fotografie van Smart-Pictures fotostudio in Hasselt. Deze website is speciaal opgericht om deze bijzondere fotoshoot een eigen platform te geven. Hier vind je alle informatie en tips die je voor de newborn reportage nodig hebt.

De fotoshoot gebeurd in mijn fotostudio SMART-PICTURES te Hasselt. Voor een afspraak of meer informatie mag je mij altijd contacteren.

Kerstin Beelen

Merken