https://lovely-photos.be

Hallo

Mijn naam is Kerstin

Ik heb Fotografie en Design gestudeerd in Düsseldorf en volgde dan mijn hart naar België waar ik al enkele jaren samen met mijn man en twee zonen woon.
Hier in Hasselt werk ik sinds 2007 als zelfstandige fotografe in mijn eigen fotostudio. Ik ben erkend lid van de beroepsfotografen in België. Naast newborn en baby reportages kan je bij mij ook terecht voor kids, communie & zwangerschaps fotoshoots.

Tijdens de fotoreportages neem ik voldoende tijd zodat het een aangenaam belevenis wordt. Ook de attributen en passende outfits zijn speciaal voor elk thema passend samengesteld: zachte dekens en natuurlijke materialen met op elkaar afgestemde kleuren en texturen. Bovendien zorg ik voor een professionele fine-art nabewerking van de foto´s voor een mooi eindresultaat.

De levertransplantatie van mijn jongste zoon gaf mij een nieuwe kijk op het leven. Ondertussen gaat het heel goed met hem, maar ik weet nu nog meer hoe belangrijk persoonlijke herinneringen zijn en dat vooral de eerste dagen na de geboorte een zeer bijzondere periode zijn.

Ik ben heel blij dat ik met mijn passie voor fotografie en mijn liefde voor kinderen deze bijzondere momenten met mijn foto´s kan vasthouden. Misschien zien wij elkaar binnenkort voor een fotoreportage in mijn studio te Hasselt?

Kerstin Beelen

Fotostudio Adres

LOVELY-PHOTOS

KERSTIN BEELEN

ZESTIEN_BUNDERSSTRAAT 70

3500 HASSELT • BELGIË

Copyright © 2024 – Lovely-Photos by Kerstin Beelen.